Hi, mijn naam is Anne. Alleenstaande huisvrouw van 56 jaar. Saai ben ik zeker niet, ik hou van sex met volwassen oudere mannen en altijd zoek ik een lekker snoepje. Bijna dagelijks lees ik op deze website, maar ik had nooit gedacht dat ik een dag zou meemaken dat ik mijn wilde avonturen hier zou vertellen (hihi). Als je mij zo in het dagelijks leven ziet dan ben ik een keurige huisvrouw. Toch schuilt er wel een echte ondeugende dame in mij. Bijna niemand kent deze kant van mij. Alleen mijn beste vriendin weet dat ik dol ben op sex en dat ik graag regelmatig one night stands mag hebben (het liefst met meerdere mannen tegelijk). Mijn vriendin oordeelt niet over mij en dat is niet zo gek aangezien ze nog erger is dan ik. Het woord slet lijkt wel speciaal voor haar te zijn uitgevonden. Toch kunnen we prima met elkaar opschieten en delen we altijd onze verhalen over de hete nachten en spannende avonturen met elkaar.

Ondeugende huisvrouw of slet?

Mijn vriendin werkte bij een autogarage en daar deed ze de administratie. Met twee van de monteurs die daar werkten had ze al een affaire gehad en zelfs één van de mannen had een vrouw thuiszitten. Mijn vriendin deerde het niet, het ging haar alleen om de sex. De mannen die daar werkten waren volgens haar echte stoere macho types en neukten alles wat ze konden krijgen. Vaak hoorde ik de verhalen smakelijk aan met wat zij daar allemaal beleefde. Of het allemaal waar was daar twijfelde ik nog wel eens aan. Niet wetende dat ik er snel erachter zou komen dat de avonturen die ze had verteld misschien nog wel heftiger waren dan ik dacht.

Van huisvrouw naar gangbang slet

Op een avond zaten mijn vriendin en ik met een glaasje wijn op de bank. We keken een beetje televisie maar na Goede Tijden Slechte Tijden was er weinig leuks meer te vinden. Mijn vriendin begon toen weer te vertellen over de mannen die bij haar werkten. Volgens haar was er een nieuwe monteur bijgekomen. Dit was een jonge kerel maar wel iemand waar ze wel graag eens een keer een testritje mee zou maken. Ze had ook al een beetje toespelingen naar hem gemaakt maar hij leek nog niet te happen. Ook wist ze niet zeker of hij een vriendin of vrouw had. Het was volgens wel een leuk idee om de mannen met z’n beiden te gaan vermaken. Volgens haar waren de mannen daar wel voor te vinden. Het enige wat ik er om deed was glimlachen.

Het idee leek eerst een geintje

Een tijdje dacht ik dat mijn vriendin een geintje maakte maar op een bepaald moment kwam ik erachter dat ze serieus was. Het hele idee vond ik belachelijk en ik zou toch niet met mijn vriendin een aantal mannen gaan verleiden. Toch dacht mijn vriendin daar heel anders over. Ze wilde het echt proberen. Volgens haar ging de bedrijfsleider iedere woensdag om vier uur ’s middags al weg en zouden we dan het plan kunnen uitvoeren. Ik liet haar maar begaan en ging er niet echt op want ik had geen zin in een lange discussie. Die dinsdag daarop kreeg ik een berichtje van haar of ik er klaar voor was de volgende dag. Werkelijk had ik geen idee waar ze het over had en dit stuurde ik haar ook. Binnen een minuut had ik weer een antwoord terug waarop ze weer begon over het hebben van sex met de monteurs. De telefoon legde ik maar even weg want ik dacht echt dat ze gek geworden was. Het duurde niet lang voor ze belde. Ze was ervan overtuigd dat het echt spannend zou worden en we moesten het echt doen. Ze kenden mij toch niet dus wat zou het mij uitmaken. Hoe ze mij precies zover heeft gekregen weet ik niet maar ik zegde toe.

RELATED ARTICLES

Gesluierde verlangens

Mijn naam is Yasira. Dit is niet mijn echte naam. Ik ben verliefd op Mohammed. Dat is overigens ook niet zijn echte naam. Mohammed komt uit een lagere klasse dan ik in onze samenleving. Wij mogen, ondanks dat wij gek op elkaar zijn, helaas niet…

Vader schoondochter sexverhalen

Dit is mijn verhaal. Waargebeurd. Misschien een klein beetje verdraait (haha). Ik ben een tweeënvijftig jarige man, heb een leuke vrouw na scheiding van een vorige. Van mijn eerste vrouw heb ik twee zonen. Ze hebben beide een vrouw, en wonen in een eigen huis.…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *