Mijn naam is Yasira. Dit is niet mijn echte naam. Ik ben verliefd op Mohammed. Dat is overigens ook niet zijn echte naam. Mohammed komt uit een lagere klasse dan ik in onze samenleving. Wij mogen, ondanks dat wij gek op elkaar zijn, helaas niet met elkaar trouwen. Het land waarin ik woon, daarin zijn vrouwen een soort van derderangs burgers. Omdat ik uit een vooraanstaande familie kom, moet ik dus extra voorzichtig zijn, anders breng ik ook hen in de problemen. Naast dit alles ga ik ook nog eens gesluierd door het leven en is mijn familie op zoek naar een geschikte huwelijkspartner voor mij. Je kan dus stellen dat ik op diverse vlakken opgesloten zit. Maar niemand kan mij mijn dromen en verlangens afnemen. Deze zijn volgens de strenge regels van ons geloof namelijk niet toegestaan en onrein. Aan het huwelijk is namelijk nog een belangrijke voorwaarde gesteld en dat is dat ik als maagd de huwelijksnacht in moet. Toch neem ik je mee in mijn geilheid en ondeugende fantasiewereld van mijn zogenaamde gesluierde verlangens.

Tijd voor ontspanning

Het was een prachtige ochtend en Yasira liep door de tuin naar het buitenvertrek ergens verderop op het landgoed waar zij woonachtig is. De vogeltjes fluiten er driftig op los en onderweg werd de jonge dame een aantal keren eerbiedig begroet door een paar bedienden die onderhoud plegen aan het groen. Lopende door deze parkachtige omgeving realiseert zij zich dat het zo ontzettend fijn zou zijn wanneer zij eens volledig naakt hier op het landgoed zou kunnen lopen, of lekker zou kunnen zonnen op één van de diverse stranden die het land van Yasira rijk was. Nog nooit had zij het prikkelende en bandende gevoel mogen ervaren van de kracht van de zon op haar rug, buik of borsten.

Yasira is op weg naar een massage in het bijgebouw een stukje verderop. Regelmatig liet zij een masseuse aanrukken om haar te ontdoen van de spanningsklachten in haar ranke lijf. Ook is het de een manier voor haar om de vrijheid te ervaren van naaktheid. Iets wat natuurlijk in het openbaar volstrekt ondenkbaar is in het oer-conservatieve land waar zij woonachtig is.

Eenmaal aangekomen in het vertrek waar de massages plaatsvinden, ontdoet Yasira zich van haar sluier en ondergoed en beent zich naar een soort van altaar. De ruimte is betegeld met mozaiktegels tegen een bruin-rode achtergrond. Iets wat je vaak ziet in Oosterse landen. Na een korte begroeting en uitwisseling van beleefdheden met de masseuse gaat Yasira ontspannen op haar buik op het altaar liggen. Een zachte onderlaag vormt zich rond haar lijf, waardoor zij al gauw heerlijk ligt.

De masseuse van vandaag is een redelijke bekende voor Yasira. Het is een dame met een reebruine huid, prachtige amandelvormige ogen. Verder heeft zij een bos zwart haar met grove krullen, om werkelijk jaloers op te worden. Laat staan haar uitstekend getrainde lijf met borsten die qua grootte uitstekend in balans zijn met de rest van haar lichaam. Yasira mag er overigens ook best zijn, al is zij nogal onzeker over haar borsten die naar de zin van de 22 jarige ietwat te klein zijn. Haar steile zwarte haar, daar is zij zeker content mee, net als de overige rondingen aan haar ranke lijf. Als kind moest zij overigens lang een beugel dragen, wat wel tot gevolg nu heeft dat zij naast een wel gevormde neus en diep bruine ogen een glimlach kan blootleggen, waar menigeen van zou smelten. Jammer alleen dat dit niet gezien kan worden door die verdomde sluier.

Eenmaal uitgekleed gaat Yasira op de massieve massagetafel liggen en probeert zich direct te ontspannen. Ondanks dat een massage natuurlijk nooit weg is is het wel een feit dat zij toch veel liever de handen van Mohammed op haar naakte lijf zou willen voelen. Nadat de masseuse, Nayat heet zij overigens, haar handen doordrenkt heeft van een heerlijke olie direct doelgericht te werk en al snel dommelt Yasira een beetje weg in één van die stiekeme gedachten in haar fantasiewereld.

RELATED ARTICLES

Gesluierde verlangens

Mijn naam is Yasira. Dit is niet mijn echte naam. Ik ben verliefd op Mohammed. Dat is overigens ook niet zijn echte naam. Mohammed komt uit een lagere klasse dan ik in onze samenleving. Wij mogen, ondanks dat wij gek op elkaar zijn, helaas niet…

Vader schoondochter sexverhalen

Dit is mijn verhaal. Waargebeurd. Misschien een klein beetje verdraait (haha). Ik ben een tweeënvijftig jarige man, heb een leuke vrouw na scheiding van een vorige. Van mijn eerste vrouw heb ik twee zonen. Ze hebben beide een vrouw, en wonen in een eigen huis.…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *