Dit is mijn verhaal. Waargebeurd. Misschien een klein beetje verdraait (haha). Ik ben een tweeënvijftig jarige man, heb een leuke vrouw na scheiding van een vorige. Van mijn eerste vrouw heb ik twee zonen. Ze hebben beide een vrouw, en wonen in een eigen huis. Door de scheiding heb ik momenteel enkel contact met de oudste zoon. Er moesten renovatiewerken aan hun huis gebeuren waardoor het wat moeilijk was er die tijd ook in te wonen. Daar ons huis groot genoeg is kwam het voorstel tijdelijk bij ons te komen.

 

Vader neemt schoondochter in huis

Het was wel aanpassen voor het gebruik van de badkamer, of er aan denken iets aan te trekken als ik uit bed kom, daar wij steeds naakt slapen. Op een morgen, om vijf uur opgestaan voor het werk, ben ik in de badkamer, Ik wrijf een washandje door mijn gezicht als de deur open gaat en mijn schoondochter (19 jaar) binnen komt. Zij heeft een kort nachtkleedje aan, ik zie haar tepels door de stof heen. Sorry, zegt ze, maar ik moet echt plassen, terwijl ze bekijkt ze mij, haar blik over mijn borst zakkend en stoppend op mijn lul. Ja, oké zeg ik, en ik ga even uit de badkamer. Nadat ze geplast heeft komt ze terug uit de badkamer en gaat weer naar hun slaapkamer. Ik ga me verder wat wassen en in mijn gedachten zie ik steeds mijn schoondochter weer binnen komen.

RELATED ARTICLES

Gesluierde verlangens

Mijn naam is Yasira. Dit is niet mijn echte naam. Ik ben verliefd op Mohammed. Dat is overigens ook niet zijn echte naam. Mohammed komt uit een lagere klasse dan ik in onze samenleving. Wij mogen, ondanks dat wij gek op elkaar zijn, helaas niet…

Vader schoondochter sexverhalen

Dit is mijn verhaal. Waargebeurd. Misschien een klein beetje verdraait (haha). Ik ben een tweeënvijftig jarige man, heb een leuke vrouw na scheiding van een vorige. Van mijn eerste vrouw heb ik twee zonen. Ze hebben beide een vrouw, en wonen in een eigen huis.…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *